Opas ja muut palvelut


Järjestämme opastettuja retkiä mahdollisuuksien mukaan ja ympäri vuoden. Talvella teemme pilkkiretkiä ja järjestämme kelkkakuljetuksia. Voit ihailla samalla maisemia ja välillä myös revontulia. Kevätlumilla mm. riekonpyyntiretki on myös ainutlaatuinen kokemus. Syksyllä ruska tuo tunturiin ihan uuden väriloiston, joka on pakko nähdä!                                   

Tutustu safaritoimintaamme, saivaarasafarit


Maastokuljetukset, kelkkakuljetukset, kelkka-, revontuli- ja pilkkisafarit, autojen siirrot, remontit.      Tiedustelut Mika Kotavuopio - 0400 908759 - mikakotavuopio@gmail.com

Suomen huiput suurtunturien erämaassa

Käsivarren alue on arktisten suurtunturien erämaata, jossa tunturien huiput kohoavat yli kilometrin korkeuteen. Suomen korkeimman tunturin, Haltin, huiputus onnistuu Kalottireittiä pitkin. Jylhää erämaata herkistävät harvinaiset kasvit ja eläimet, joita ei tavata missään muualla Suomessa. Suurten jokien, enojen, latvavedet harjuksineen ovat kalastuksen harrastajan haavemaa. Tutustu alueeseen lisää verkkopalvelussa luontoon.fi.

Saivaara-mökit tekee yhteistyötä Metsähallituksen kanssa. Tavoitteitamme ovat muun muassa varmistaa Käsivarren erämaa-alueen luontomatkailun kestävä kehitys sekä palvella yhdessä asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.