Villa Korppi - Naali mökki

Kuvat Villa Korppi ja Naali mökki

Uusi mökkimme Villa Korppi on valmistunut ja sijaitsee Salmivaara sylissä Kilpisjärvellä. Tunnelmallisen mökin suurista ikkunoista voi ympäri vuoden ihailla Alakilpisjärven ylitse aukeavaa kaunista tunturimaisemaa. Hyvin varusteltu mökki tarjoaa hyvät puitteet kaikenlaiseen lomailuun ympäri vuoden. Hiihtolatu/kuntopolku kulkee aivan mökin vierestä.

Villa Korpissa on olohuone/keittiö, kaksi makuuhuonetta 2+3 hengelle, lisäksi olohuoneessa on levitettävä vuodesohvassa kahdelle, eli yhteensä 7 petipaikkaa, saunaosasto sekä pesukoneella ja kuivauskaapilla varustettu kodinhoitohuone. Koko huvilan levyiseltä terassilta aukeaa huikaiseva tunturimaisema ylitse Alakilpisjärven. Maisemia voit ihailla myös saunan lauteita tai vaikka trendikkäästä ilmajoogakangaskeinusta!

Villa Korppi


Naali mökki Pikkuinen Naali on ihastuttava 2 hengen tunnelmamökki, joka sijaitsee Salmivaaran kainalossa ja katsoo tunturimaisemaa Alakilpisjärven ylitse. Naalissa on keittiö/olohuone, makuualkovi, wc, suihku, pyykinpesukone. Naalissa on kaksi sänkyä leveys 80cm ja 120cm (makuualkovi). Naali mökki on Villa Korpin kanssa samassa pihapiirissä ja ne voi varata yhdessä tai erikseen. Hiihtolatu/kuntopolku kulkee aivan mökin vierestä.

Vinkki! Vuokraa Saivaara Mökeiltä Rantamökki ja Saunatupa + Villa Korppi ja Naali niin saat järjestettyä juhlat
isommallekin porukalle, esim. hääporukalle, Tykyporukalle, yms.