ARCTIC AURORAS SERVICE

Luontokuvausloma Lapissa!

Oletko kiinnostunut luontokuvauksesta ja haluaisitko syventää tietoja ja taitojasi valokuvaajana? Kiehtovatko sinua revontulet ja niiden kuvaaminen parhailla paikoilla Tunturi-Lapissa? Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää valokuvaus ja/tai kuvankäsittelykurssi lomaasi Lapissa! 

Enontekiöläinen luontokuvaaja Tomi Valo perehdyttää sinut/teidät luontokuvaukseen ja kameran hallintaan eri kuvaustilanteissa sekä kuvankäsittelyyn ja mikä parasta, vie kuvaamaan revontulia parhaille paikoille Kilpisjärvellä!

Tomi Valo on opettanut valokuvausta ja kuvankäsittelyä jo useita vuosia Enontekiöllä. Kursseilla on perehdytty erityisesti revontulien, lintujen sekä muun luonnon kuvaamiseen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja välineeksi riittää järjestelmäkamera tarvittavilla varusteilla. Esimerkiksi revontulia varten varusteiksi riittää laajakulmaobjektiivi ja jalusta.

Opetusohjelma räätälöidään tarpeiden mukaisesti ja sen pituus voi vaihdella yhdestä päivästä viikkoon. Opetus tapahtuu paikan päällä lomahuvilassanne ja kuvaus sen lähiympäristössä Kilpisjärvellä.

Kilpisjärvi on yksi maailman parhaimmista paikoista havainnoida ja kuvata revontulia, ja turistit ympäri maailman matkustavat tänne revontulia katsomaan ja kuvaamaan. Revontulikausi alkaa elo-/syyskuun vaihteessa ja jatkuu aina huhtikuun loppuun asti. Enontekiö tarjoaa mahdollisuuden erittäin monipuoliseen revontulien kuvaamiseen. Syksyllä järvien, jokien ja lampien ollessa vielä vapaita jääpeitteestä saadaan hienoja kuvia revontulien heijastuessa tyynestä veden pinnasta. Talvella tunturien tykkylumipuut luovat ainutlaatuisen ympäristön ja puitteet revontulikuvaukselle.

Lähtekää nyt porukalla Lappiin kokemaan sen ainutkertainen luonto ja kuinka sen voi parhaiten
tallentaa kuvien muotoon! Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin toteutamme oman luontokuvausloman Lapissa!


Arctic Auroras Service
Luontokuvaaja Tomi Valo
+358 40 486 2005
tomi.valo@gmail.com
tomivalo.fi